Hae sivustolta
Etusivu > Uuteen kotiin > Vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot

Tutustu vuokra-asuntoihimme hakupalvelun kautta. Voit myös katsoa tällä hetkellä vapaana ja vapautumassa olevat asunnot sekä tutustua uustuotantoon ja perusparannettuihin asuntoihin. Mikäli haluat vaihtaa nykyisestä VVO-kodistasi toiseen, vaikkapa eri paikkakunnalle, etsi toiveasuntosi hakupalvelun kautta ja täytä vuokra-asuntohakemus. Mikäli jo olet asiakkaamme, voit tutustua asunnon vaihtoa hakevien asiakkaidemme ilmoituksiin asunnonvaihtopörssissämme.

Jos olet vähintään 55-vuotias, voit hakea senioriasuntoa, jossa on huomioitu tilankäyttö, tekninen toimivuus ja palvelujen läheisyys.

Valittuasi itsellesi tai perhellesi sopivat asunnot täytä asuntohakemuksella kysytyt tiedot. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli pystymme tarjoamaan hakemuksesi mukaista asuntoa. Jos tarvitset lisätietoja tai apua asunnon hakemisessa, ota yhteyttä VVO-kotikeskukseen.

Huomaathan, että valtion myöntämällä arava- ja korkotukilainalla rakennettujen talojen asukasvalinta perustuu tarveharkintaan. Mikäli haet asuntoa näistä kohteista, kysytään asuntoa hakiessasi myös tuloihin ja varallisuuteen liittyviä tietoja. Mikäli haet ainoastaan vapaarahoitteista asuntoa, ei vastaavia selvityksiä tarvita.

Vuokravakuus on VVO:n asunnoissa pääsääntöisesti 250 euroa. Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta.

Vuokra-asunnot