Hae sivustolta

Kilterinaukio 4, Myyrmäki, Vantaa

Kilterinaukio

UUSI VIHREÄMPI PAIKKA ASUA

Kilterinmäki muodostaa oman rauhallisen ja vehreän saarekkeensa Myyrmäkeen, aivan Vantaan ja Helsingin rajamaille.

Ihanteellinen sijainti takaa loistavat liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla liikkuville.

Myyrmäen juna-asema on kävelymatkan päässä ja suojaisasta sijainnistaan huolimatta kauppakeskus Myyrmannin palveluihin on vain kivenheitto.

Rauhaa ja suojaa

Luonto on otettu huomioon alueen suunnittelussa: maaston muodot, Kilterinmäen kallio ja suuret puut säästetään, puistikoita rakennetaan. Parkkipaikat sijoitetaan joko maan alle paikoitushalleihin tai asuinalueiden reunamille. Täällä lasten on turvallista leikkiä, ja pakokaasujen sijaan voit nauttia nurmikon tuoksusta ja pihaistutuksista.

Mukavuuden tekijät

Asuntojen parvekkeet on lasitettu, alakerran asunnoissa on asuntopiha. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen sauna. Asukkaat voivat käyttää Kilterinkaari 2:ssa sijaitsevaa ilmaista pesutupaa kuivaushuoneineen ja monitoimitilaa. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat myös Kilterinkaari 2:ssa.

Kaksikerroksisen talon pihakannen alla sijaitsee autopaikoitus, joka palvelee korttelin molempia yhtiöitä. Autopaikkoja on yhteensä 80 kpl, joista kolme on inva-pysäköintiin. Kilterinaukio 4:n autopaikkoja on 13 kpl.

Kiinteistö on varustettu huippu nopeat laajakaistayhteydet mahdollistavalla CAT5-tasoisella tietoverkolla. Asukkailla on mahdollisuus tilata VVO-kotikeskuksesta Sonera Laajakaista VVO:n edullisilla hinnoilla. Lisätietoja VVO:n laajakaistayhteyksistä saat internetistä osoitteesta www.vvo.fi/vvo-verkko. Kiinteistössä on tarjolla kaapeli-TV:n laajat ohjelmapalvelut.

Kiinteistö liitetään kaukolämpöverkkoon ja ilmanvaihtojärjestelmänä on koneellinen tulopoistojärjestelmä lämmön talteenotolla.

k-aukio4kartta-ja-alue.jpg

Huoneistotyypitasuinneliöitävuokra, e/kkkpl
2 h+kk+s45,07274
2 h+kk+s49,07354
2 h+k+s54,07724
2 h+k+s58,07924

Yhteensä 16 huoneistoa
(pohjapiirrokset esimerkkejä)


Vesimaksu sisältyy vuokraan.

Uutuuden hehkua

Uusi asunto saa aina hyvälle mielelle. Vielä enemmän on syytä hymyyn, kun pääsee muuttamaan vastavalmistuneeseen asuntoon. Asuntojen on arvioitu valmistuvan tammikuussa 2009.

Nykyaikaiset materiaalit ja kalusteet

Eteisen, keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiat ovat laminaattia puukuviolla. Seinät ja katto maalataan. Pesuhuoneen lattiat ja seinät laatoitetaan (1. kerroksessa mukavuuslattialämmitys sähköllä), huoneistokohtaisten saunojen lattiat laatoitetaan, seinät ja katto paneloidaan. Pesuhuoneissa on peilikaappi ja pesuallas kaapilla.

Suunnitelmien mukaiset keittiökalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kalusteovet ovat sileää maalattua mdf-levyä. Työpöydät ovat korkeapainelaminaattipintaisia, rst-tiskitasoissa on kaksi allasta. Keittiöissä on 4-levyinen, 50 cm leveä liesi uunilla ja liesituuletin sekä astianpesukonevaraus. Kylmäkalusteina ovat jääkaappipakastimet, isommissa asunnoissa on lisäksi varaus toiselle kylmäkalusteelle. Lisäksi keittiökalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Vesimaksu sisältyy vuokraan.

Vantaan Kilterinmäestä saattaa hyvinkin löytyä toiveesi mukainen uusi vuokrakoti. Lisätietoja saat VVO-kotikeskuksesta tai osoitteesta www.vvo.fi/kilterinmaki/. Käy tutustumassa!

VVO kotikeskus, puh. 020 508 3442, Salomonkatu 5 B, 2. krs, 00100 Helsinki Klikkaa ja lähetä yhteydenottopyyntö

Yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa Soneran hinnaston mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,21 senttiä/puhelu + 2 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puhelu + 14,9 senttiä/minuutti.